bender83 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Mam dziwny problem z Firefoxem. Używam wersji 2.0.0.17 (3.x mi nie podchodzi). Do tej pory było wszystko w porządku ale od pewnego czasu wyszukiwarka Google dostępna w prawym górnym rogu (domyślnie ;)) wyszukuje mi w angielskich stronach. Tak samo jak wejdę normalnie na stronę google.pl to domyślnie mam zaznaczone "szukaj w internecie" i szuka mi w angielskich stronach. Co dziwniejsze zrobiło mi się tak samo w pracy. Nic nie zmieniałem w konfiguracji, nie instalowałem żadnych pluginów jedyne co to tylko uaktualnienia. Gdzie tkwi problem, bo nie mogę sam dojść jak przestawić na domyślne wyszukiwanie po polsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 W FF 3.x Jest tak: Narzędzia>Opcje>Treść>języki. Dalej już nie tłumaczę. :) W 2.x też powinno być coś koło tego. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...