elmo Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Mam Duronka 1200MHz NIE PODKRĘCONEGO chłodzonego Titanem D5TB(3) i temp. na starcie jest równa 59stopni 8O , moja płyta to gigabyte GA-7VRX (kt333). Komp był kupowany w serwisie, a tam mi mówią że gigabyte'y źle mierzą temp. procków i że taka temp. jest na porrządku dziennym, czy mówią mi prawdę? Asha zasilacz jest ustawiony poziomo i moja obudowa to Codegen 6054. Dzięki za wszelką pomoc :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 aha i system jak na razie działa stabilnie, nieraz mi sie komp wiechnie przy starcie (ale brdzo żadko) winda ale nie wiem czy to jest związane z prockiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Coś dziwna ta temperatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 kurna ten wątek miał być w dziale HARDWARE, Lisek przeżuć go tam bo mi się cosik pomerdlało :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Troche duzo . Jak znam zycie to w serwisie <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo radiator zalozyli , a po drugie jest taka seria Duronow 1,2 ze sie grzeja jak cholera ( kumpal ma takiego , tyle za ma jakies 57 stopni po pracy na maxa ) . Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 bez komentarza......ale tak na serio sprawdz czy jest dobrze dolega radiator do CPU mój kolega ma D800 i mial 61C.......... jak zdjalem radiator to myslałem ze sie :oops: udusze tam wogóle nie bylo pasty tzn.dali tyle ze pweni po pierwszych 5godz pracy sie wypaliła........dałem paste i teraz ma 50C.........zawsze to cos :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 po pierwsze kup dobra paste, np Thermopoxa albo najlepiej AcrilicSilver. po drugie otworz obudowe i zobacz czy tez sie tak grzeje. jesli mniej do dodaj do obudowy wiatrak ktory bedzie z tylu wyciagal powietrze.ja bez dodatkowego chlodzenia osiagalem temp. procka 50C.z jednym dodatkowym wiatrakiem temp. spadla do 39C!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...