DaFFyBZ Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Witam. Wiem, że jest już wiele podobnych tematów, ale mimo wszystko chciałbym zadać to pytanie. Otóż w Cenie do 200zł widziałem: Epson DX4450 Canon Pixma MP210 Canon Pixma MP140 No i teraz czy ma sens zastanawiać się w ogóle nad którymś z tych urządzeń czy może jednak lepiej dołożyć i kupić Brother DCP-357. Generalnie straciłem orientację w drukarkach gdzieś w latach jak w modzie był HP840C ;) Dlatego chciałbym też wiedzieć jak wygląda sprawa z tuszami (zamiennikami) do tych drukarek, czy jest możliwość uzupełniania jak we wspomnianym wyżej HP? Na jakości Skanera aż tak mi nie zależy, więc na nim za bardzo się nie skupiam. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cejrowski Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Popatrz na te: HP OfficeJet 6310 HP PhotoSmart C5280 AIO Canon PIXMA MP630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kozica Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Hmmmmm to trudne pytanie. Lepiej ołóż 100 i weź Canon PIXMA MP540 chyba że zobacysz cos na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaGu83 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 W cenie ok 200zł HP DESKJET F4180 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...