[ HAIZ ] Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Dzien dobry bardzo. Mam problem z utworzeniem konta premium na rapidshare.com a mianowicie zadzwonilem na podany numer 0700... czekalem nawet dluzej niz wymagane 4:04 min po czym odlozylem sluchawke w ktorej slyszalem tylko muzyke i nic wiecej czekajac na login i haslo. Teraz mam problem skad zaopatrzyc sie w owy login i haslo skoro mi go nie podano ani nigdzie nie widnieje. Zadzwonilem zaplacilem i lipa :/ Co zrobic jak uzyskac haslo? Dzwonilem z telefonu tpsa mam neostrade oraz przegladarke firefox. Prosze o pomoc Pozdrawiam /Edit Chyba ze mierzylem czas od poczatku polaczenia jeszcze tego nie wlasciwego gdy to poinformowano mnie ze koszt za min wynosi tyle i tyle. Bo niby automatycznie winno przydzielic mi login i haslo a na stronie rapida nic sie nie zmienilo i wciaz wyswietla sie ten sam numer pod ktory mam zadwonic aby aktywowac konto :/ Jakies sugetie? Edytowane 15 Października 2008 przez [ HAIZ ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 A skąd system ma wiedzieć komu podać hasło w ogóle? Trochę nie tak to robisz mi się zdaje. Po pierwsze jeśli zakładasz przez stronę rapida to może być problem wynikający ze strefy międzynarodowej. Powinieneś na stronie dostać jakiś kod do wystukania w telefonie po połączeniu się, "ciche połączenie" nie ma miejsca, powinna się odezwać jakaś maszynka automatyczna. Na stronie rapida masz linki do resellerów polskich, kup sobie u nas normlanie konto i po sprawie. 30zł, przelew błyskawiczny i masz konto w 10minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...