bjkuba Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Witam Mam Dell'a Inspiron 1520, zauwazyłem ze przy ogladaniu filmow strasznie sie grzeje i wentylator pracuje cały czas, sprawdzałem speedfanem i temperatura na procesorze siega 70*C Czy jest jakis sposob zeby przy ogladaniu czegos nie obciązalo tak procesora ? I czy to jest w ogole normalne ze ogladam film i mam 70*C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Jaki procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ten laptop ma procka C2D T7250. W jakiej system jest kondycji? Bez wirusów etc? Być może kodeki których używasz nie potrzebnie żrą zasoby procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...