Bolek_Lodz Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Chcę zakupić nagrywarkę na łaczu SATA Pioneer DVR-216 ale nie wiem czym różnią się (czy w ogóle się różnią technicznie) poszczególne "podmodele" i który konkretnie model wybrać. Pioneer DVR-216BK, DSV, DBK, D czy jeszcze jakiś inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Ta nagrywarka ma tylko 2 typy dvr216 i dvr216d , o ile dobrze pamiętam to wersja z d na końcu nie nagrywa dvd-ram oznaczenia bk i sv mówią nam z jaką wersją kolorystyczną mamy do czynienia bk - czarny , sv - srebrny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 kup najtańszy i crossflashing na 216L i będziesz miał LabelFlash, Bitsetting, nagrywanie DVD-Ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Chcę zakupić nagrywarkę na łaczu SATA Pioneer DVR-216 ale nie wiem czym różnią się (czy w ogóle się różnią technicznie) poszczególne "podmodele" i który konkretnie model wybrać. Pioneer DVR-216BK, DSV, DBK, D czy jeszcze jakiś inny. Swego czasu polecałem wersję DBK,której nie ma już na esc. Wersja BK praktycznie nie różni się od DBK,poza tym że jest troszkę tańsza i ku temu modelowi bym sie kierował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...