valdi200 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Hej WC nie mam zbyt dlugo a juz sie zdarzylo kilka rzeczy. Pierwszy wyciek byl niedlugo po zlozeniu WC i ciekło przy zlaczce od MCW30 na grafe. Nie bylo kurzu wiec wszystko przezylo. Ponad tydzien temu obudzilo mnie rano jakies zgrzytanie czy rżężenie..podlatuje do kompa kalula fesera obok niego z w wezach pusto. Wyłaczylem odrazu z listwy. Na szczescie plyn polecial na spod obudowy a nie na czesci. Wyskoczyl wąz ze zlaczki w pompce.Bloki na procu i grafie paryly :D Dzis wkoncu poskladalem wszystko do kupy raz jeszcze. Dokupilem reszte zlaczek DDNK14 i bedzie spokoj z polaczeniami :) Najlepsze jest to ze nie wiem ile czasu moj komp chodzil bez wody. Nic nie zostało uszkodzone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Ma tylko kabel od obrotów podłączony, nie zasilanie Lainga :) Źle go zrozumiałeś Sub.nie - mam pompkę na areogate w trójce mozna dać do 18W na jeden kanał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 hehe valdi to samo mialem u siebie jak nie mialem zaciskow :/ przy temp weze robily sie luzne i zawsze gdzies jeden wyskoczyl, po 3 zalaniach wrocilem spowrotem do SM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 nie - mam pompkę na areogate w trójce mozna dać do 18W na jeden kanał 18W, ale przy rozruchu pompa pewnie ciągnie więcej. Długo Ci to już tak działa? Hehe zawsze mówiłem, że aerogate3/cooldrive6 to solidne panele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...