Koen Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Natrafiłem ostatnio na bardzo fajną grę. Jest to coś w stylu bridge buildera połączonego z przygodówką, a bohaterami są... krople, z których budujemy segmenty mostów ;) Wbrew pozorom gra jest bardzo dopracowana - levele są zrożnicowane, do tego dobra muzyka i sporo humoru, polecam zagrać. Oficjalna strona Recenzja na bit-tech - ocena 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Jedyna wada to brak opcji (rozdzielczość 800x600) i cena dość wysoka, około 56zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Gra jest genialna, wszystko w niej jest swietne. Zaczynajac od grafiki, przez dzwiek a konczac na gameplayu i ogolnym pomysle na gre. A te krople o ktorych piszesz wydaja sie byc ropa naftowa, chociaz moze to tylko moje skojarzenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Gra jest genialna, wszystko w niej jest swietne. Zaczynajac od grafiki, przez dzwiek a konczac na gameplayu i ogolnym pomysle na gre. A te krople o ktorych piszesz wydaja sie byc ropa naftowa, chociaz moze to tylko moje skojarzenie icon_wink2.gif +1 boli jedynie rozdzielczość :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Eee tam, wg mnie wizualnie to majstersztyk, mimo niezbyt wysokiej rozdzielczości. Sama gra kapitalna. Osobiście nie mam jej nic do zarzucenia, przynajmniej nic poważnego. A wciaga jak diabli. Polecam gorąco. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Ojjjj dawno sie tak dobrze nie bawilem :gitarzysta: Chyba od czasu gdy gralem w Portal :) Kurcze ale takie cuda trzeba czasami wyprawiac ze szok. Skonczylem pierwszy akt i nie przeszedlem tylko jednej planszy, tej na ktorej trzeba bylo zrobic bardzooo wysoka wieze, nie moglem sobie poradzic, chyba z godzine sie meczylem. Ale klimacik jest zajebisty, muzyka jest bardzo klimatyczna i taka tajemnicza troche. Swietny tytul, nic tylko grac. A ja wracam do drugiego aktu ;) ps. tak jak sie domyslalem, tematem gry jest ropa naftowa ;p ps2 fajnie ze te latajace muszki pozwalaja cofnac kilka ostatnich ruchow, czasami sie przydaje :) Edytowane 16 Października 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Szczerze mówiąc Portal przy tym wypada blado. World of Goo jest grą zdecydowanie trudniejszą i ciekawszą. Jak dla mnie najlepsza gra logiczna (choć czasem trzeba wykazać się zręcznymi paluszkami) ostatnich lat. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Pocieszajace w tej niskiej rozdzialce jest to, ze gra ma niskie wymagania i dziala mi pod VMWARE wiec nie musze sie przelaczac na winzgroze :) Na pierwszy rzut oka zapowiada sie grubo, zobaczymy jakie beda odczucia po kilku h spedzonych z tym tytulem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 A ja utknąłem w 3 epizodzie ;/ ręka z zapałką jest moim koszmarem ;/ btw zawody ppc kto zbuduje wieże większą ?:D screen i jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Rozdzielczosc mozna zmienic recznie w pliku config, ale jak wylaczyc muzyczke nie wiem :/ wyjac muzyczek z katalogu sound sie nie da bo wywala errora. Pewnie by trzeba bylo podmienic na "gluche" pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 I zdecydowanie przydałby się tryb okienkowy... Gierka zamiata, mega przyjemna zabawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 I zdecydowanie przydałby się tryb okienkowy... naciskasz lewy ALT+Enter i masz w okienku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 hmm 4 epizod :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: zielono mi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 ta gra jest ze free czy jak ? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 4 epizod zakończony... hmm cóż mogę powiedzieć.... hardcore :D ta gra jest ze free czy jak ? ;o płatna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Rozdzielczosc mozna zmienic recznie w pliku config, ale jak wylaczyc muzyczke nie wiem :/ wyjac muzyczek z katalogu sound sie nie da bo wywala errora. Pewnie by trzeba bylo podmienic na "gluche" pliki.co ty chcesz od muzyki? :blink: a gra sama w sobie rewelacyjna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Co do wieży to mam póki co 25 metrów (było 26 ale wolałem dać lepsze wzmocnienia :unsure: ), żeby było wyżej to bede musiał ocalić więcej kulek w niektórych planszach. Arni: ciekawy jestem jak sobie poradzisz z misją "horizontal transportation" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) Arni: ciekawy jestem jak sobie poradzisz z misją "horizontal transportation" icon_razz.gifWłaśnie wczoraj na tej mapie skończyłem ale dzisiaj ją zaliczę ;) :lol2: Edytowane 17 Października 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Ale masakra gierka :) Wciągnęła mnie na dobre, chociaż dopiero zacząłem grać ;) Bardzo mi się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Gra ma fajny klimat i muza wymiata! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) Powie mi ktoś co dają te OCD oprócz flagi przy danej misji? ;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "HELP" Niech ktoś mi powie jak tą misje przejść bo nie ograniam :/ Edytowane 17 Października 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 O krap, ale ubaw :D Gierka warta każdego wydanego dolara, no i ta muzyczka - miodek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Manhunt LVL jest prosty jak wacek Czesia ;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " patrz na góre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Manhunt - daj obrazek z tego etapu, bo nie pamiętam już o co w nim chodziło. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "HELP2" No tam jest taki młynek ale co ja mam z nim zrobić? Doprowadzić tą kulkę tam bo jakoś nie mogę :/ Powiedzcie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " Manhunt" Dobij ją od spodu niech zostanie zgnieciona przez młyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Help3" Nie rozumiem cie ;p Daj jakiegoś screena czy cuś ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 omg 22m w budowaniu wieży to wynik 1000 na świecie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) Motywy muzyczne w niektórych etapach rozwalają (The Red Carpet, 2 chapter). Niektóre pomysły są świetne ;). Dobra gra. Edytowane 17 Października 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 moja dziewczyna (z moja mala pomoca w niektorych momentach) wlasnie ukonczyla world of goo ;] brawa dla tworcow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...