MajQ Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 http://goofans.com - trochę dodatkowych leveli, edytor itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyper0Sonic Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 gierka świetna oceny też ma całkiem niezłe warta pogrania nawet dla niegustujących w gatunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargi Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wiecej nie moge :( człowieku :D weź poszerz podstawe :D ja doszedlem do 30 metra i zabrakło mi kuleczek, mam ich tylko 160, a dokładniej miałem bo windows mi sie zawiesił i save'y poszły sie ~!#@$ :( mozna spokojnie zmienic roździelczosć nawet na 1920x1080 wystarczy wejsc w plik config w folderze properties z grą gierką przecudowna! wciąga okropnie! ktos wie jak z tym limitem 300 kuleczek? to prawda? jezeli tak to dlaczego widzialem osoby które miały ponad 800? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 A w CDA jest pełna wersja WoG :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...