Arni Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Zaczynamy rywalizacje?:D poprawka Edytowane 18 Października 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemien Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Witam Czy przy budowie wieży istnieje ograniczenie do 300 Goo ? Zgromadziłem ich trochę więcej, a mam do dyspozycji okrągłe 300 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 co za gra dzięki za linka ;) wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Witam Czy przy budowie wieży istnieje ograniczenie do 300 Goo ? Zgromadziłem ich trochę więcej, a mam do dyspozycji okrągłe 300 :/ hi też mam ten problem i nie wiem ocb :( wciąż 300;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajuuk-khar Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 W grze się gdzieś przewija że max może być tylko 300 Goo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Chyba nie... jak patrze na wyniki innych to widzę nawet 777 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajuuk-khar Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 na tej planszy gdzie budujesz swoją wieżę, po prawej stronie jest tabliczka, że ze względów bezpieczeństwa goo jest 300. Oczywiście jeżeli to było na serio (na tej tabliczce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Gra jest boska. Świetnie mi się grało. Zasługuje na 10/10 pkt. :) Pełna ciekawych pomysłów sprawiła, że ani przez moment nie znudziła mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Gościu sie chyba nabija trochę :P Ale fajnie popatrzeć jak juz sie zagrało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 fajna fajna, muzyczka extra a z chapterow to 4 imo najlepszy :D szczegolnie plansza z planeta ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) tak sobie skoczyłem do góry :] edit. miałem i 29.x ale coś mi się walą wszystkie :P Edytowane 22 Października 2008 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Odkopie temat, co trzeba zrobić w planszy MOM's computer? coś z tymi cookies? Zachować je czy skasować? i tego i tego już próbowałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Kombinuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 ok przelazłem grę, może się pokazały jakieś plansze nowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 A epilog zaliczony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Tak, wszystko zaliczyłem, jeszcze wieża mi sie została, ostatnia runęła przy 22 metrach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 No to powodzenia bo jak na razie widzę kiepsko to idzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 wie ktos moze o co kaman ze czasem tak obraz mignie i jakby sie save robil i mozna potem wrócic do stanu ze "zdjęcia" czym to sie robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Muszki latajace kolo kursora? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 te muszki cofaja nas o jedna "akcje" do tylu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 a ja mam takie pytanko...czy za OCD dostaje się jakieś bonusy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 wlasnie znalazlem swoje przeznaczenie. Budowac, budowac gluty. gra nieporównywalna do zadnej innej. 11/10! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Heheheh. Genialna w swojej prostocie gierka. Dała mi więcej radochy przez godzinę niż Crysis z dodatkiem w tydzień. Humor, fajna muzyczka, estetyczna grafa. Nic tylko cieszyć japę :) Komercha sux! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Ja nieskromnie dodam, że moja firma maczała palce w tym projekcie i zaliczyłem wersje HU, PL , ENG i coś tam jeszcze. Świetny produkt i naprawdę kupa radochy :D Tym bardziej mnie cieszy że się ludziom podoba :> Nawet wrzucilismy tam kilka małych firmowych żarcików hehe. Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 o jakiegoś map packa byście się postarali, więcej poziomów by się przydało! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) brakuje jakiegoś edytora poziomów - wtedy ludziska już by się pewnie postarali o przedłużenie rozgrywki. a gierka genialna w swej prostocie. od czasów Bridge Buildera tak dobrze się przy grze wymagającej pomyślunku nie bawiłem :) Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez DuG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Wyślemy do programistów (gra nie jest polska) zapytanie :) Choć pewnie niebawem będzie WoG 2 znając ich politykę :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja ze swojej strony dodam, że gra dostępna jest na CD w Empiku za 19,90. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Wiecej nie moge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...