pci Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Witam, tak się składa że nie powiodło mi się w tej sesji, i muszę napisać podanko o warunek, ale nie mam pojęcia jak uzasadnić :/ macie jakieś pomysły ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommoOhio Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Ciężka sytuacja finansowa w rodzinie a co za tym idzie "musiałeś" podjąć pełnoetatową pracę żeby utrzymać rodzinę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Dobre ale zapomniałem dopisać ze studiuję zaocznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 No to w takim układzie bardzo ciężka sytuacja w zakładzie pracy - upadłość, masowe zwolnienia itp. + problemy rodzinne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Warunek z 1 przedmiotu czy wiecej? Jesli to tylko 1 to decyzja generalnie jest wydawana administracyjnie z urzedu, czytaj co bys nie robil i tak bedziesz mogl kontynuowac. Na wiekszosci studiow z jakimi spotkalem sie to niezaliczenie wiecej jak 1 przedmiotu konczy sie powtorka calego semestru, wtedy tez (generalnie jesli jest to 1szy raz) decyzja wydawana jest z urzedu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 napisz, ze amiles serie zabiegow urologicznych, jakbysie pytali - mozesz pokazac fotki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 "Proszę o wydanie decyzji pozytywnej. Bardzo zależy mi na dalszym kontynuowaniu nauki". :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Jak masz nie więcej jak dwa przedmioty NIE podajesz uzasadnienia. Wiem bo sam wypełniałem :D (na jednym mi się nie powiodło...4 razy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 nie wiem do jakich szkół wy chodzicie, ale na polsl masz punktacje w sumie 30 pkt za wszystkie przedmioty i mając 24 pkt możesz wziążć warunek czy to jeden przedmiot za 6pkt czy 3 po 2pkt. A uzasadnienia jakiegoś specjalnego nie trzeba, przynajmniej u nas tak jest piszesz 2-3 zdania i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Na PG na wiekszosci wydzialow drukuja gotowe podania o przyjecie warunkowe :] Na eti przewaznie im brakuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Na eti przewaznie im brakuje :DNa eti przy 12 punktach (na 30 na rok) nie musisz pisać żadnego podania i wpisują na następny rok z automatu. A 12pkt to w piździec dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 nic tylko tam studiowac taki lajt :) aa i chodzilo chyba z ytymi punktami o semestr a nie ze 30 na rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Jop, na semestr (troszkem po imprezie), ale i tak tam lajt niesamowity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Witam, tak się składa że nie powiodło mi się w tej sesji, i muszę napisać podanko o warunek, ale nie mam pojęcia jak uzasadnić :/ macie jakieś pomysły ?? Dziwne macie szkoły - ja tam żadnych uzasadnień nie musiałem pisać. Wystarczyło napisać podanie o warunek i wszystko OK. Oczywiście warunek z max 2 przedmiotów. 3 przedmioty = powtarzanie semestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...