PabloWRz Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Kumpel odebral dzis z salonu apollo w tarnowie nowy zestaw nie zna sie na kompach wiec poprosil mnie o pomoc. Przyjechalismy do domu zainstalowalismy Windowsa XP chce instalowac sterowniki do chipsetu (PŁYTA ASUS M3A chipset AMD 770) itd a tu sie okazuje ze nie ma na plycie dolaczonych zadnych sterownikow tylko same ciach!lowate programy (antywirus itd. itp.) generalnie problem polega na tym ze nie ma sterownikow do zlacza PCI i nie wykrywa karty sieciowej (radiowki) szukalem wszedzie sterownikow na necie ale nic nie pomoglo. Jutro ma isc pytac sie o plyte(sterowniki do apollo ale jak go goscie splawia to ja nie wiem jak ten problem rozwiaze. Widzicie jakies wyjscie z teh sytuacji. Moze wiecie skad pobrac sterowniki? Szukalem na stronce asusa amd ale zadne nie pomogly;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 sprobuj tego: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/util...t_V51010007.zip a jak nie zadziala to do sklepu i wypytac bo przeciez jak kupil to ma prawo do prawidlowo dzialajacego sprzetu a bez sterownikow to raczej ciezko a nie bylo moze dwoch plyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Stery do pci? Prędzej brakuje sterów do chipsetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...