$kubi Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Witam! Mam laptopa HP DV9000, poprzednio była na nim Vista i ze sterownikami nie było problemu, wgrałem właśnie XP SP3 PL , zainstalowałem co się dało ale nadal na liście mam jedno nieznane urządzenie i problem w urządzeniu Ricoh MMC Host Controller , który po kliknięciu właściwości brzmi tak: "To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów." Zrobiłem przed formatem raport urządzeń z Everesta , no i raport po formacie już na Xp... Dodaje je w załączniku postu... Błagam pomóżcie bo tracę siły... Report.htm NOWYreport.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Jakies 8 miesiecy minelo gdy znajomemu instalowalem xp'ka na podobnym laptopie. Znalazlem jedna ze stron forum skad sciagalem sterowniki. Niestety nie pamietam szczegolow ale na tym forum znajdziesz chyba wszystkie odpowiedzi. /http://forums12.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447627+1224186249745+28353475&threadId=1191711 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Link od Ciebie nie wiele mi pomógł - tam jest mowa o innym chipsecie - ja mam i945PM i nie mam problemów z modemem , grafiką czy sieciówką.... Pomóżcie - kto potrafi zdziałać coś na podstawie raportu everesta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...