ziom309 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 witam mam takie pytankoczy mi wejdzie do jednostki centralne Pentagram Freezone HP-120 ALCu Karakorum mam: płyte gł msi neo2fir obudowa: Tracer INSPIRE LCD dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) zero problemów... na pewno na bank... oto jest odpowiedź ;) lol edit:Karakorum jest podobnych rozmiarów co Fryzjer 7 a ten wejdzie bez najmniejszego problemu i jeszcze na drugi prawie starczy miejsca ;) Edytowane 16 Października 2008 przez IbanezRG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom309 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 dzięki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 edit:Karakorum jest podobnych rozmiarów co Fryzjer 7z tymi podobnymi rozmiarami to przesadziłeś freezer7 - 96.5 x 107 x 126.5 mm karakorum - 104 x 125 x 155mm karakorum wjedzie, ale to że wejdzie f7 wcale nie oznacza, że karakorum się zmieści i to w bardzo wielu przypadkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Karakorum jest dużo większy od Freezera 7 więc to że Freezer wejdzie to nie znaczy że również Karakorum, najlepiej pomierzyć wszystko i wtedy nie będzie nie jasności, kluczowe to mieć w miare szeroką bude ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...