durczyn Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Witam forumowiczów, pierwszy raz jestem w tym dziale.... nie orientuje się w konsolach zupełnie ale naszła mnie chęć by pod telewizorek coś podłączyć, ścigałke i tak: Jaka jest gra na PS2 która zawiera fajne samochody "supercars" i np mozna nimi pojeździć na torze w " Nurburgringu " ? ? I może ktoś ma do sprzedania ps2 ? konsola, 2 pady, kabelki ? Nie wiem jak sie do tego zabrać...ps2 jest w przystępnej cenie nawet nowe ale uzywane może być.... no i gierki ze 2, ścigałka plus pga tiger woods Słyszałem tez o jakiś modach ale nie wiem co one dają Jakbyście mogli pomóc, bo pewnie gry znacie na pamięć i coś skojarzycie a konsole wiadomo Pozdrawiam. PS: gta 4 jest na ps2 ? Edytowane 16 Października 2008 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Nie wiem co to są supercars, ale wiem natomiast, że na PS2 masz sporo świetnych ścigałek ;) Przykładowe serie: Gran Turismo Burnout Midnight Club NASCAR Need For Speed Wipeout Outrun TOCA ...i od groma innych w tym np. hardcore'owy Richard Burns Rally, czyli WRC dla masochistów ;) Co do golfików - Tigera jakoś nigdy nie lubiłem. Zbyt ginekologiczne podejście do tematu (można by wręcz tą serię zaliczyć do pseudo-symulatorów EA). Natomiast podobały mi się Hot Shots Golf (znane również jako Everybodys Golf). Do tego jakiś kompan, pod dostatkiem zaspokajaczy pragnienia i można grać kilka godzin non-stop ;). Konsolę w pełnym zestawie spokojnie kupujesz za 250-300zł. A gdzie - Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Z gier z ścigałek interesują mnie tylko te co moga mieć ten tor w niemczecvh i inne realne, widze jaieś przebłyski w Toca i Grand Turismo ale nigdy w to niegrałem wiec niewiem, a z golfem wezme pod uwagę : ) Tylko czemu czasem ludzie sprzedają łyse konsole ps2 bez dodatkó za kwote większą jak nowa ze sklepu O_o. Czym one się róznią ? Po czym poznać ze konsola jest "dobra" z opisu aukcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 A temat o PS2 amba zjadla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Kup nową, albo uwierz na słowo ;) Nie kupuj z wymienionym laserem, bo to zwykle wyorany złom. Nie kupuj prawie nówek, z dożywotnią gwarancją na chip. Nie kupuj z drugim padem - podróba za 10zł. Nie daj się złapać na nie zerwaną folię z obudowy ;) Kupuj z gwarancją SKLEPOWĄ/SONEGO, ew. przerobione, gdzie sklep udziela min. pół roku gwary. Do dokładnego obadania i wypytania sprzedawcy: http://www.allegro.pl/search.php?string=(n...mp;price_to=350 O ile opis nie kłamie, pewniak: http://www.allegro.pl/item461425077_playst..._gwarancja.html http://www.allegro.pl/item460527985_nowa_k...tnie_2_szt.html Edytowane 16 Października 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 http://www.allegro.pl/item460786234_ps2_sl...a_jak_nowa.html a takie cos ? mógłbym osobiscie odebrac/sprawdzic, nie musi byc nówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Wydawało mi się oczywiste, że jeśli można coś na miejscu przetestować, to jest to oczywiście dobry wybór (ale i tak lepiej szukaj czegoś na gwarze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) a to sie tak psuje ? Wywnioskowałem, że potrzebuję: PS2 SLIM, komplet +Gran Turismo 4 +Tiger Woods PGA 2008 Mam nadzieje w 400zł sie zmieścić. VIDI@ Dzięki za pomoc. Kupiłem nową konsole psTWO plus mam 2 pady plus karte 8mb plus gran turismo 4, czekam na tigera. Bardziej sie to opłaciło jak kupienie używanej. bez blokad jest ale gram na oryginałąch bo te teraz kosztują 30-40zł, a gram tylko w 2 gry : ) fajna sprawa na zabicie czasu lub jak kumple wpadną na %, to na 2 ekrany sie gra. PS: gratis dostałem nówke fifa 2008 O_o Edytowane 18 Października 2008 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...