mktrzy Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Witam! Mam problem - padł mi procesor. Pytanie: Jaki procek kupić pod płytę MSI KT3V ( MS6712) ? W serwisie powiedzieli , że muszę szukać procka ( o parametrach Socket A, na magistralę max 133) na własną rękę, bo do tej płyty nic nowego nie kupię... Czy możecie mi doradzić jaki procesor najlepiej kupić i gdzie mniej więcej szukać. Dodam, że miałem wcześniej Durona 1200 z którego byłem bardzo zadowolony... Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meesha Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Antki XP każdego gatunku oprócz tych z fsb 166 i 200 - czyli ostatnia litera oznaczenia kodowego ma być "C" preferowane antki xp na jądrze thoroughbred - b, będzie najmniej kłopotów z temperaturą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mktrzy Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Antki XP każdego gatunku oprócz tych z fsb 166 i 200 - czyli ostatnia litera oznaczenia kodowego ma być "C" preferowane antki xp na jądrze thoroughbred - b, będzie najmniej kłopotów z temperaturą i taki właśnie wybrałem. Dziękuję Ci bardzo za pomoc, pozdrawiam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...