moll47u Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Czy ktoś z Was korzysta z karty RAID bądź dodatkowego kontrolera dysków twardych na PCI z płytą nForce? Jak się taka karta zachowuje przy przetraktowaniu procesora? Wytrzymuje? Nie ma problemów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Nie ma problemów - przecież PCI jest zablokowane na 33MHz :) - zresztą dobiłem do FSB242 - karta i dyski dalej działają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Pytanie do Raptor'a :) Na jakim napięciu chodzą Twoje geil'e w dualu i czy synchronicznie z procem - przyszły ostatnio do mnie te pamiątki i cosik cienkie wyniki mam w Sandrze he he ... na razie nie miałem czasu się dłużej pobawić ... zobaczymy później Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Już nie chodzą - wysłałem je do serwisu - sypały błedami przy 430-434 w GoldMemory Tester - nawet gdy proc był na 144 a one na 216 (432) - jak możesz zrób mi przysługę - odpal GoldMemory Tester przy ustawieniach 432 (144/216 async) CL2-8-4-4 i powiedz czy ci przechodzi bez błedów ok :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Czy ktoś z Was korzysta z karty RAID bądź dodatkowego kontrolera dysków twardych na PCI z płytą nForce? Jak się taka karta zachowuje przy przetraktowaniu procesora? Wytrzymuje? Nie ma problemów?No przeciez masz taktowanie PCI i AGP zablokowane na stale niezalezne od fsb :lol: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Już nie chodzą - wysłałem je do serwisu - sypały błedami przy 430-434 w GoldMemory Tester - nawet gdy proc był na 144 a one na 216 (432) - jak możesz zrób mi przysługę - odpal GoldMemory Tester przy ustawieniach 432 (144/216 async) CL2-8-4-4 i powiedz czy ci przechodzi bez błedów ok :?: spox ... jak się dziś wyrobiem to jeszcze dziś wieczorkiem ... jak nie to jutro już będzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Mam karte PCI Adaptec 1200A i dwa dyski WD Caviar 120JB. Athlon 1700+ w 8RDA+ chodzi u mnie na 185 x 11.5. Udało mi się ze dwa razy zaliczyć glebe, ale to chyba raczej problem bardziej ze sterownikiem niz ze sprzetem. Ogolnie dziala calkiem dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...