Skocz do zawartości
moll47u

karta RAID i nForce2 + overclocking

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was korzysta z karty RAID bądź dodatkowego kontrolera dysków twardych na PCI z płytą nForce? Jak się taka karta zachowuje przy przetraktowaniu procesora? Wytrzymuje? Nie ma problemów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do Raptor'a :)

Na jakim napięciu chodzą Twoje geil'e w dualu i czy synchronicznie z procem - przyszły ostatnio do mnie te pamiątki i cosik cienkie wyniki mam w Sandrze he he ... na razie nie miałem czasu się dłużej pobawić ... zobaczymy później

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie chodzą - wysłałem je do serwisu - sypały błedami przy 430-434 w GoldMemory Tester - nawet gdy proc był na 144 a one na 216 (432) - jak możesz zrób mi przysługę - odpal GoldMemory Tester przy ustawieniach 432 (144/216 async) CL2-8-4-4 i powiedz czy ci przechodzi bez błedów ok :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was korzysta z karty RAID bądź dodatkowego kontrolera dysków twardych na PCI z płytą nForce? Jak się taka karta zachowuje przy przetraktowaniu procesora? Wytrzymuje? Nie ma problemów?

No przeciez masz taktowanie PCI i AGP zablokowane na stale niezalezne od fsb :lol: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie chodzą - wysłałem je do serwisu - sypały błedami przy 430-434 w GoldMemory Tester - nawet gdy proc był na 144 a one na 216 (432) - jak możesz zrób mi przysługę - odpal GoldMemory Tester przy ustawieniach 432 (144/216 async) CL2-8-4-4 i powiedz czy ci przechodzi bez błedów ok :?:

spox ... jak się dziś wyrobiem to jeszcze dziś wieczorkiem ... jak nie to jutro już będzie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam karte PCI Adaptec 1200A i dwa dyski WD Caviar 120JB.

Athlon 1700+ w 8RDA+ chodzi u mnie na 185 x 11.5.

Udało mi się ze dwa razy zaliczyć glebe, ale to chyba raczej

problem bardziej ze sterownikiem niz ze sprzetem. Ogolnie

dziala calkiem dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...