Flywolny;) Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Witam Mam taki problem otoz po powrocie z xp na 98se gdy uruchomie np kilka stron naraz lub cos w tym stylu to czcionka sie zmienia na wiekszą i nic sie nieda praktycznie robic brak pamieci itp co to moze byc? zaznaczam ze swap mam ustawiony na 300mega 128 ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A czy podaje taki komunikat? bo to coś dziwnie wygląda, jak masz tylko kilka a nawet kilkanaście stron otwartych to w 98 przy takim ramie i swapie powino być ok. Możesz ewentualnie zmienić na to by Win sam ustawił swap i w ten sposób sprawdzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Witam Mam taki problem otoz po powrocie z xp na 98se gdy uruchomie np kilka stron naraz lub cos w tym stylu to czcionka sie zmienia na wiekszą i nic sie nieda praktycznie robic brak pamieci itp co to moze byc? zaznaczam ze swap mam ustawiony na 300mega 128 ramu chlolera u mnie robilo sie to samo ale na windzie me kombinowalem ze swapem ale nic nie pomoglo w sumie to szczerze mowiac nie doszedlem co to bylo skonczylo sie powrotem do 98 (wtedy bo teraz od dluzszego czasu jest XP) pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zmien 98 na XP.Xp ma lepsze zarządzanie każdą pamięcią a win98 stabilnie chodzi do godziny potem pamiec się zapycha dll-kami i winda papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zmien 98 na XP.Xp ma lepsze zarządzanie każdą pamięcią a win98 stabilnie chodzi do godziny potem pamiec się zapycha dll-kami i winda papa winda XP przy 128 mb ramu 8O dobre.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Lagier... hyhy moj qmpel mial xp na 64ramu i p2 233 :D jak byl text ZAPRASZAMY, to ekran migal lol lol lol lol ... ale kolega utrzymywal, ze nie ma to jak XP :D wszystko szybko mu dziala hyhyhy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Hehe a moj kumpel ma cel333 128ram , i mu chodzi winda xp . Nie za szybko ale działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Lagier... hyhy moj qmpel mial xp na 64ramu i p2 233 :D jak byl text ZAPRASZAMY, to ekran migal lol lol lol lol ... ale kolega utrzymywal, ze nie ma to jak XP :D wszystko szybko mu dziala hyhyhy :D :D :D :lol: :lol: dobre owszem wszycho bedzie smigac tylko JAK :x przy 128mb to moze by jeszcze jako tako chodzilo gdyby powylaczac wszystkie fajerwerki ale na 64 to juz lekka przesada :) pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 no mowie przeciez, ze ekran migal... a jak qmpel mi i mojemu qmplowi pokazywal jak to sie "szybko" odpalalo, to mozna sie bylo zsikac ze smiechu :) ale minely te czasy ;) teraz ma A 1,8+ 0,18 i 256ramu :( koniec smiania :) pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...