Skocz do zawartości
Flywolny;)

Buuuuuuuu( brak pamieci )

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mam taki problem

otoz po powrocie z xp na 98se gdy uruchomie np kilka stron naraz lub

cos w tym stylu to czcionka sie zmienia na wiekszą i nic sie nieda praktycznie robic brak pamieci itp co to moze byc?

zaznaczam ze swap mam ustawiony na 300mega

128 ramu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy podaje taki komunikat? bo to coś dziwnie wygląda, jak masz tylko kilka a nawet kilkanaście stron otwartych to w 98 przy takim ramie i swapie powino być ok. Możesz ewentualnie zmienić na to by Win sam ustawił swap i w ten sposób sprawdzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Mam taki problem 

otoz po powrocie z xp na 98se gdy uruchomie np kilka stron naraz lub

cos w tym stylu to czcionka sie zmienia na wiekszą i nic sie nieda praktycznie robic brak pamieci itp co to moze byc?

zaznaczam ze swap mam ustawiony na 300mega 

128 ramu

chlolera u mnie robilo sie to samo ale na windzie me kombinowalem ze swapem ale nic nie pomoglo w sumie to szczerze mowiac nie doszedlem co to bylo skonczylo sie powrotem do 98 (wtedy bo teraz od dluzszego czasu jest XP)

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagier... hyhy moj qmpel mial xp na 64ramu i p2 233 :D jak byl text ZAPRASZAMY, to ekran migal lol lol lol lol ... ale kolega utrzymywal, ze nie ma to jak XP :D wszystko szybko mu dziala hyhyhy :D :D :D

:lol: :lol: dobre owszem wszycho bedzie smigac tylko JAK :x przy 128mb to moze by jeszcze jako tako chodzilo gdyby powylaczac wszystkie fajerwerki ale na 64 to juz lekka przesada :)

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mowie przeciez, ze ekran migal... a jak qmpel mi i mojemu qmplowi pokazywal jak to sie "szybko" odpalalo, to mozna sie bylo zsikac ze smiechu :)

ale minely te czasy ;) teraz ma A 1,8+ 0,18 i 256ramu :( koniec smiania :)

pozdr

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi