kicur Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Nie drukuje mi linii tabelek - linie są ustawione na czarne w formatowaniu komórek, dodatkowo aktywna opcja drukowania linii siatek - a mimo to drukuje jedynie obramowanie całości (zewnętrzny kontur całej tabelki). Pamiętam, że kiedyś miałem już taki problem i jakoś sobie poradziłem, ale teraz od kilku godzin z tym walczę i... nie pamiętam jak to zrobiłem... Pomocy!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 A jak jest na podglądzie wydruku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicur Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 A jak jest na podglądzie wydruku? Jest - ale mimo to nie drukuje. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) A co się dzieje jak wejdziesz w Plik->Ustawienia Strony, zakładka Arkusz i wybierzesz Drukuj->Linie siatki ? Sorry, dopiero teraz doczytałem, że masz to zaznaczone ... A jak wkleisz tę tabelkę do Worda to wydruk jest OK? I jeszcze: jaka drukarka? Edytowane 17 Października 2008 przez Haze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicur Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 HP LaserJet 5L - linie siatki zaznaczone. Nie drukuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Może to ten sam problem (rozwiązanie w ostatnim poście): http://discussions.virtualdr.com/showthread.php?t=84420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicur Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Dziękuję:) Dopiero w poniedziałek będę mógł sprawdzić czy działa, ale wygląda, że może to pomóc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...