sesq Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Kolega szuka laptopa -Dobra matryca bo to laptop TYLKO do filmów -Max co musi uciągnac to film w 720p, żadnych gier -Cena ok. 2000zł chyba ze za taka sama matryce da sie kupic cos taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz00 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Nie wiem czy mam racje, ale z tego co wiem to przecież matryce można wymienić. Lepiej rozglądnij się za dobrą matryca dla kolegi i dopiero po tem za laptem (z jakąś dobrą kartą graficzną). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 720p to ciągnie bez większego problemu nawet mój MacBook na GMA950, więc karta graficzna to tutaj tylko powinna rozdzielczość zapewnić, nie trzeba szukać uber_wydajnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Nie wiem czy mam racje, ale z tego co wiem to przecież matryce można wymienić. Lepiej rozglądnij się za dobrą matryca dla kolegi i dopiero po tem za laptem (z jakąś dobrą kartą graficzną).po co ma wymieniac matryce skoro moze ja kupic odrazu dobra z laptopem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 (edytowane) Dobrą matrycę 17" w laptopie za około 2000zł to chyba tylko w Erze ... Edytowane 24 Października 2008 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Dobrą matrycę 17" w laptopie za około 2000zł to chyba tylko w Erze ...To podaj najlepsza do 2000zł a nie (...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Do filmów to właściwie nadaje się z punktu sprzętowego każdy laptop. Praktycznie wszystkie laptopy mają Core 2 Duo lub duel cora. A grafika w laptopie prawie każda sobie z filmami poradzi. Gorzej z matrycą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Prawde mówiąc to oglądałem filmy na laptopach naprawde starych, i wcale nie było źle. Wiadomo kino to nie jest ale jedyne co może wyraźnie przeszkadzaćto kąty widzenia i pod tym względem należało by się rozejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...