Rafciooo Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) Witam! Poszukuję laptopa głównie do gier ale także żeby był dobry na jakieś wypady. Chciałbym aby był on ze sklepu www.x-kom.pl. Wymagania: -procek C2D oczywiście -4 GB RAM -gf z serii 9 -dość długa żywotność baterii -matryca 15" i wiecej Wpadł mi w oko taki lapek: KLIK. Mam nadzieję że mi jakoś dobrze doradzicie :) I proszę mi nie mówić że jak do gier to stacjonarka... Edytowane 17 Października 2008 przez Rafciooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Jest jeszcze MSI gx620 z tą samą grafą i Toshiba X200 (z 8700GT, albo 8600GT SLI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Kolego zapomnij o x-komie, najgorszy sklep. Może ceny są dobre ale jest pewien haczyk. Mam znajomego tam i dowiedział się że skopują rzeczy używane i pakują w nowe pudelka. Jestem z Częstochowy i kupiłem w lipcu komp z sygnaturki. Od tamtego czasu nic nie działa dobrze ;/ Zamierzam wybrać się do nich i zażądać zwrot pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciooo Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Kolego zapomnij o x-komie, najgorszy sklep. Może ceny są dobre ale jest pewien haczyk. Mam znajomego tam i dowiedział się że skopują rzeczy używane i pakują w nowe pudelka. Jestem z Częstochowy i kupiłem w lipcu komp z sygnaturki. Od tamtego czasu nic nie działa dobrze ;/ Zamierzam wybrać się do nich i zażądać zwrot pieniędzy.No to zmienia postać rzeczy :) Może jednak odpuszcze sobie x-koma :D A jeśli godzi o Gx620 to się dużo o nim naczytałem i wydaje mi się że R560 będzie lepszy ponieważ mu trzyma dłużej bateria z powodu zastosowania pamięci DDR3. Edytowane 18 Października 2008 przez Rafciooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Kolego zapomnij o x-komie, najgorszy sklep. Może ceny są dobre ale jest pewien haczyk. Mam znajomego tam i dowiedział się że skopują rzeczy używane i pakują w nowe pudelka. Jestem z Częstochowy i kupiłem w lipcu komp z sygnaturki. Od tamtego czasu nic nie działa dobrze ;/ Zamierzam wybrać się do nich i zażądać zwrot pieniędzy. Wybacz, ale trzeba być idiotą, żeby kupić laptopa używanego jako nówkę, i tego nie zauważyć. Wątpię, żeby jakakolwiek firma ryzykowała reputację w taki sposób. ZAWSZE da radę rozpoznać, czy NOTEBOOK był używany. Ba, nawet łatwo zauważyć, czy stał na wystawie, zamiast w kartonie jak 'zapewniał sprzedawca'. P.S. Jestem z branży tego typu, więc wiem jak to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 sthEn A zdziwił byś się co ludzie potrafią zrobić po to tylko żeby zarobić... Wiem z własnego doświadczenia, zrobi jak będzie chciał. I nieraz słyszałem problemy z tym sklepem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1tu Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Coś mi się nie chce wierzyć, że taki sklep odwalał by takie coś i dawał używane lapki, sklep jest dobrze znany, użycza sprzetu do testów na notebookcheck i jak dla mnie to jest to nie możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...