Crooch Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Witam! Kupiłem budę Antec Twelve Hundred. Wszystkie wentyle są zakończone molexami (męski i żeński w jednej kostce). Czy można połączyć zasilacz z jednym wentylem, a resztę kolejno ułożyć jakby w rządku. Czyli że wszystkie molexy wentyli połączone razem, a zasilacz połączony tylko z jednym wentylem? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 tak oczywiscie mozna połaczyc wentylatory szeregowo... jeden człek zrobił nawet tak całą obudowę z wentylatorów ponad 150 sztuk... wentylator pobiera około 2.5wata spadków na lini 12volt nie bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Crooch: Pan gitarzysta Cię nie zrozumiał :wink: Oczywiście można tak połączyc - będzie to połączenie równoległe - jak najbardziej ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crooch Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 I będzie na każdym wentylu 12V? W sumie to chyba właśnie o to chodziło producentowi żeby zająć jak najmniej 4pin z zasiłki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Tak, na każdym będzie 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Witam! Kupiłem budę Antec Twelve Hundred. Wszystkie wentyle są zakończone molexami (męski i żeński w jednej kostce). Czy można połączyć zasilacz z jednym wentylem, a resztę kolejno ułożyć jakby w rządku. Czyli że wszystkie molexy wentyli połączone razem, a zasilacz połączony tylko z jednym wentylem? Pozdrawiam! mam wlasnie tak podlaczone i moge cie uspokoic ze bedzie dzialac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...