GULCZAS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Czesc.Mam duzy problem od 2dni szukam sterow do dysku ST340014a pod Windows ME i nigdzie tego nie moge dorwac.Jak ktos wie gdzie to lezy please o linka :oops: .Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Czesc.Mam duzy problem od 2dni szukam sterow do dysku ST340014a pod Windows ME i nigdzie tego nie moge dorwac.Jak ktos wie gdzie to lezy please o linka :oops: .Z gory thx A po co Ci stery do dysku? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 stery do hdd ?? nie słyszałem o czyms takim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 stery do hdd ?? nie słyszałem o czyms takim :) Heh ja też nie słyszałem, jak już to do kontrolera HDD a jakie musisz ściagnąć to zalezy jaki masz chipset płyty i czy kompa masz na amd czy intelu. Twardemu to co najwyżej bios można zaktualizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GULCZAS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 HI.Sorry za pomylke :P chodzilo mi oczywiscie o kontroler.A plyte mam na nforcie2 ausa no i amd.Mam nadzieje ze to cos pomoze :P.CU 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GULCZAS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 asusa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marks Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 http://usa.asus.com/products/mb/mbindex.htm#socketa Tam jest wszystko na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...