AlienMks Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Cześć dostałem za free laptopa Compaq Armada 1750 całkiem przyjemny sprzęt :) ale do rzeczy USB w nim jest zepsute i nie mam jak podłączyć do niego internetu :P a karty sieciowej też nie posiada. Czy wiecie może czy istnieją może jakieś przejściówki COM-->USB albo LPT--> USB ? Wiem, że można kupić pod PCMCIA ale nie wiem czy to złącze działa i nie chce wyrzucić w błoto 30 czy 40 zł. Macie może jakieś rady ? Będę wdzięczny :P P.S. Ale ten sprzęt ma wspaniały dźwięk jak na swoje lata :rolleyes: Edytowane 18 Października 2008 przez AlienMks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Możesz przecież iść do sklepu i przetestować PCMCIA, albgo poszukać kogoś kto ma może coś na to złącze i też zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...