mothman Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Tak jak w temacie - szukam głośników do słuchania muzyki. Zauważyłem, że dużą popularnością cieszą cię Microlab Solo 5c/6c/7c. Niestety mam do wydania mniej, max. na co mogę sobie pozwolić to Solo4c. Pytanie brzmi: jak to gra? Warto? Auckja: klik. Karta to Creative Audigy I, nie wiem o niej nic wiecej poza tym, ze wygląda dokładnie tak: klik. Kiedyś często polecano to na róznych forach: klik. Taka tańsza alternatywa :razz: Słuchał ktoś tego? Nadaje się do czegoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Genius ma 5.25 membranę, Solo4c ma 4. Więcej basu będzie więc raczej w 2000x, ale ogólnie lepsza jakość stoi po stronie 4c IMO. Karta styka do takich głośników. BTW. Jest dużo informacji tu na forum zarówno o 4c jak i 2000x. Nikt za Ciebie nie wybierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...