user128 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Witam Mam taka sprawe posiadam zintegrowana karte dzw Realtek Hd i mam pewien problem ze sterami poniewaz nie moge wlaczyc tego panelu kontrolnego od realteka gdzie sa opcje np z efektami dzwiekowymi itd poniewaz wyskakuje mi okienko z komunikatem. Dodam ze dzwiek jest wszystko chodzi lecz nie otwiera sie ten panel...sytuacja pojawila sie wtedy gdy kroilem wina nlitem ;/ pewnie cos za duzo usunelem lecz wczesniej tez mialem zainstalowanego odchudzonego windowsa lecz bylo ok (byl to inny windows inaczej okrojony). Mobo: Foxconn 560a Win Xp 32 Sp3 Da sie cos z tym zrobic?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Sciągnij najnowsza wersje sterownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Niestety najnowsza wersja sterownika nie pomogla ;/ problem dalej sie powtarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...