WhiteEagle Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Witam, Czy ktoś posiada zbyteczny kabel do tej myszki ? Niestety w mojej się przetarł i rozłącza się, a sama elektronika myszki jest dobra. Może ktoś z Was ma tą mysz uszkodzoną i kablem by się podzielił ? :D Ewentualnie proszę o jakieś rady. Może można osobno dokupić kabel do niej.. niestety nie wiem nic na ten temat, a nie chcę kombinować z przecinaniem kabla. PS. Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale - jak nie to przepraszam.. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 proponuję jedynie do serwisu logitech-a się skontaktować (gdzieś na forum ktoś podawał bezpośredni link do firmy która serwisuje produkty m.in Logitech-a). Ewentualnie zostaje Ci szukanie na allegro jakiejś uszkodzonej z dobrym kablem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...