stranded Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Autopatcher jakoś się zrypał od tej afery z Microsoft, wiecie może gdzie znajdę listę wszystkich poprawek wydanych po premierze Service Pack 3? Chciałbym je wszystkie zintegrować z instalką Windows XP SP3. Na stronie Microsoft jest niezły bajzel ;/ i nie bardzo wiem co ściągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 http://www.sgjps.com/winspatcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Nie widzę tam wersji dla SP3, tylko: WinSPatcher XP 3.9 WinSPatcher XP zawiera aktualizacje dla Windows XP. Pakiet instaluje tylko aktualizacje, które pojawiły się po SP2, dlatego do instalacji wymaga zainstalowanego dodatku SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 No to masz problem... Nikt Ci w linka do nieaktualizowanej juz wersji dla SP2 klikać nie kazał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Nie widzę tam wersji dla SP3, tylko: http://www.sgjps.com/winspatcher/winspatcher_xp Ostatnia wersja to 4.3, ja nie wiem jak ty patrzyłeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Ok może i moja wina, ale to że menu jest nieaktualne to już nie moja wina ;) w menu jest jasno: WinSPatcher XP WinSPatcher XP SP2 SP3 tam nie widziałem stąd moje zdziwinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Menu jest jak najbardziej aktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Ok, teraz jeśli chcę integrować wszystkie łatki, poprawki to znajdują się one w folderze upd_c? Jeszcze jakby ktoś wyjaśnił co jest w upd_s byłbym wdzięczny. Jeśli chodzi o upd_p to wszystko tam rozpoznaję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 W upd_s są poprawki niekrytyczne. Czesto nie ma potrzeby ich instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...