Waldi Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Jak w temacie. Nie wiem jak uruchomić USB 2.0 bez instalacji sp1 for xP. Na stronie Ms znalazłem, ale w wersji angielskiej no i odmówił instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 NIeiwem, ale chyba bez sp1 nie da rady, ale moeg się myliś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 na plytcez driverami sa stery do usb2.0 pod xp tak ze nie musisz sie meczyc z sp1 a jak nie potrzebne ci usb to lepiej je wylacz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Nie, nie ma ich. Tam jest tylko instrukcja do Ms Windows update - gdzie nie ma tych drv w wersji pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 moze to pomoze USB2.0_5.1.266.0_WinXP_EHCI , mam winde xp pro +sp1a i nie mam problemow z usb 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 na plytcez driverami sa stery do usb2.0 pod xp tak ze nie musisz sie meczyc z sp1 a jak nie potrzebne ci usb to lepiej je wylacz :P wlasnie o to chodzi ze jest tylko katalog z instrukcjami co zorbic zeby je miec (czyt. instalacja SP1 ktory nie zawsze pomaga) Ale jest na to sposob na plytce masz driverki do win2k w ktorych masz katalog USB 2.0 (tym razem z driverkami) instalujesz je i dzialaja bezproblemowo (sprawdzone :P :D) pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...