blasphemy Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Niestety, jak w temacie. Mój obecny ram się gryzie z tą płytką i nawet na def komp potrafi się zwiesić. http://www.esc.pl/product_info.php?product...90be5094bb18774 Czy ten ram jest kompatybilny z p5q-e? Jeśli tak, to temat do zamknięcia (mam tabelkę w manualu, ale nie wiem, jakie oznaczenia mają te ramy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Właściciel tego sklepu polecił mi te pamięci: http://ddr2.home.pl/product_info.php?produ...71a6c2256c7a1b3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Nie chcę tyle przeznaczać na ram, max 230zł (sorry ze nie napisalem tego wczesniej). Ale dzięki za fatygę :) Chociaz jesli sie okaze, ze w tej cenie nie znajde ramow (robiących ~500mhz cl5) i kompatybilnych z p5q-e, to z wielkim bolem kupie te apogee. Edytowane 19 Października 2008 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Te Apogee ponoć około 1066MHz robią. :) Jak znajdziesz za 230zł takie co robią 1000MHz to podziel się znaleziskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 A-Daty Extreme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 A-data EE 800mhz, zzizziemu np ładnie poleciały...albo te Apogee tez słyszałem że dobre są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Trzeba szukać nowych testów pamięci, bo te sprzed roku (ba, nawet półroczne) miarodajne mogą nie być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zwłaszcza że często jest tak że np rok temu dane pamięci były montowane np na D9 czy Elpida a teraz już te kości mogą być całkiem inne np Quimonda czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Jak znajdziesz za 230zł takie co robią 1000MHz to podziel się znaleziskiem. Moje OCZ Titanium robią 1066MHz i kosztują bodaj 230zł w ESC, ale podobno nie wszystkie na tyle idą :D. Edytowane 19 Października 2008 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) 1066 2,16V nie problem Exceleram 2x2gb cl4 test z wczoraj Edytowane 19 Października 2008 przez DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Mój znajomy ma A-Daty Extreme i też bardzo ładnie udało mu się je podkręcić. Ja natomiast mogę z czystym sumieniem polecić te Apogee od DDR2. Świetne pamięci ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) A-daty jeżeli trafi się na starsze to będa ładnie latały ale nowsze są bardzo słabe Edytowane 19 Października 2008 przez DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 DDR2 dzieki. Zreszta wszystkim dziękuję za pomoc :). Już raz się połakomiłem na "tanie fajne ramy" i wyszedlem na tym jak zabłocki na mydle. http://ddr2.home.pl/product_info.php?produ...1ef00b4e49b642f DDR2 - to ten ram? Jeśli tak, to zamawiam, a tutaj EOT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 A-daty jeżeli trafi się na starsze to będa ładnie latały ale nowsze są bardzo słabe Taa. Sam się dałem wrobić w opinie niektórych tu panów na forum i kupiłem te nieszczęsne A-daty 800'tki. Nie idą wyżej niż 900 mhz na CL5 i to na 2.3 v. Normalnie skandal ! Już moje stare 2x1GB Kingstona szły wyżej. 960 CL5 na 2.1v. Spróbuje jutro oddać te pamięci do sklepu, albo chociaż wymienić na 1066 mhz. Tylko że sklep, internetowy z punktem odbioru we Wrocku, w którym kupiłem to siedziba 2 buraków. Którzy nie dość, że są chamscy to jeszcze nie mają kompletnie za grosz pojęcia o tym co sprzedają. No nic mówi się trudno. Najwyżej je sprzedam po tańszej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Sęk w tym, że testów EE jest mało, zatem przeciętny użytkownik sprzętu (jak ja) nie jest w stanie wyłapać tych "fluktuacji" jakości ramów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...