Lord_Master Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Szukałem w miarę taniej i dużej chłodnicy do WC i znalazłem takie coś: Cłodnica wody VW Transporter Czy tak chłodnica uciągnie układ q6600+OC i 8800gtx+OC, później jak fundusze będą to jeszcze bloki na nb i sb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Może lepiej coś takiego, tańsze, mniej miejsca zajmie i wcale nie powiedziane że ta chłodnica od VW będzie lepsza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Master Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Może lepiej coś takiego, tańsze, mniej miejsca zajmie i wcale nie powiedziane że ta chłodnica od VW będzie lepsza :PTylko nie wiem czy ta BWA będzie chodziła w pasywie, w tej chłodnicy od VW mieści się pewnie z 5 l więc zanim to się nagrzeje to trochę czasu minie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Manhunt nawet 2 TC sie na pasywa nie nadaja a co dopiero BWA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 zanim to się nagrzeje to trochę czasu minie A co po tym czasie? Na calkiem pasywne chlodzenie tego konfigu to raczej szans nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Master Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 A co po tym czasie? Na calkiem pasywne chlodzenie tego konfigu to raczej szans nie ma.W końcu to jest chłodnica to powinna spełniać swe zadanie, myślałem o zamontowaniu 2 wentylatorów 25 cm podpiętych do regulatora które włączałbym przy dłuższym graniu. Co myślicie o parownikach z allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 dwa skraplacze miedziano-aluminiowe po 2kW mocy chlodniczej kazdy dadzą rade mysle jakby co mam ich kilka nawet na sprzedaz ;) jak cos to PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 kup lepiej grzejnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Tak jak zrobił jeden koleś: LINK Pociągnie twoją konfigurację bez większych problemów, kwestia tylko jakie chcesz mieć temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...