Wiewiur Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Po formacie zainstalowałem winde 98se i nie moge zainstalować programu bo system nie wie co to za plik!! Wykakuje okienko z tekstem "Nie można odnaleźć pliku instmsi.exe sprawdź czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne i czy wszystkie wymagane biblioteki są dostępne" co jest już 2 razy instalowałem i dalej to samo pod XP normalnie czyta te pliki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Po formacie zainstalowałem winde 98se i nie moge zainstalować programu bo system nie wie co to za plik!! Wykakuje okienko z tekstem "Nie można odnaleźć pliku instmsi.exe sprawdź czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne i czy wszystkie wymagane biblioteki są dostępne" co jest już 2 razy instalowałem i dalej to samo pod XP normalnie czyta te pliki! Musisz zainstalowac update do instalatora. Był np na www.daemon-tools.net Poszukaj w dziale download, ew. zainstaluj office'a, nero. To oprogramowanie ma w sobie updater do instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 dzięki jest tam Windows Installer 9x v2.0 ale link do niego nie działa jakbyś miał jakąś inną stronke, gdzie to znajde?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 http://download.microsoft.com/download/Win...US/InstMsiA.exe Tak na przyszłość www.google.com.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...