Goru Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Pozatym że x1950 żre dużo prądu to bym ją brał. Reszte na mieszkanie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Mediony padają jak muchy średnio po 2-3 miesiącach.Potwierdzisz czymś, czy po prostu powtarzasz bzdury z netu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Brat ma mediona i trzyma już 2-gi rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Pozatym że x1950 żre dużo prądu to bym ją brał. Reszte na mieszkanie ^^na gph benchmark podaja ze zjada ok 66w i jest to co prawda 2x wiecej niz moja obcena ale chyba az takiej tragedi nie ma. no chyba ze zle podali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Przesiadka z 7600GS Sonic na X1950Pro nie ma sensu - sam to przerabiałem rok temu, i oprócz odchudzenia portfela o 140zł niewiele się zmieniło. I w moim przypadku proc nie mógł ograniczać karty - najpierw był X2 4200, później E8200 z podpisu. Chyba że robisz taką zamianę tylko dla sportu, to proszę bardzo ;) Dopiero przesiadka na 8800GT dodała sporego kopa, ale tego o ile wiem to nie ma pod AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 http://allegro.pl/item466335701_asus_hd365...pci_e_3650.html O proszę ! Na alledrogo jest wszystko :P Nawet hd3650 an DDR3. Ja bym właśnie go wziął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 To jest na PCI-E a tu trzeba chyba AGP nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 No tak, zawszę jakiś szczegół przeoczę. Ale dziś rano oglądałem identyczną aukcje, właśnie na AGP. Nie mogę linka znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Przesiadka z 7600GS Sonic na X1950Pro nie ma sensu - sam to przerabiałem rok temu, i oprócz odchudzenia portfela o 140zł niewiele się zmieniło. I w moim przypadku proc nie mógł ograniczać karty - najpierw był X2 4200, później E8200 z podpisu. Chyba że robisz taką zamianę tylko dla sportu, to proszę bardzo ;) Dopiero przesiadka na 8800GT dodała sporego kopa, ale tego o ile wiem to nie ma pod AGP. heh nie troche mnie zaskoczyles bo przecierz na starcie 1950pro ma ponad 2x wieksza przepustowosc pamieci, 30% lepsze wypelnianie pixeli i 25% wiecej wydajnosci geometrycznej (dane z gph) nie chcialbym niepotrzebnie wydawac pieniedzy jesli nie ma roznicy w wydajnosci, ale jakos nie chce mnie sie wiezyc ze jest to przesiadka bez sensu :/ http://allegro.pl/item466335701_asus_hd365...pci_e_3650.html O proszę ! Na alledrogo jest wszystko :P Nawet hd3650 an DDR3. Ja bym właśnie go wziął. niestety ale z tego co widze nie ma 3650 na agp z ddr3 wiec zostaje to co mowie: 3650 ddr2 1950pro 2600xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Jezeli jestes zinteresowany radkiem x1950pro na agp, to tak sie sklada ze mam na sprzedaz taka karte od powercolora z accelero X2. Zainteresowany? Jesli chcesz o nim pogadac to pisz na pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...