Skocz do zawartości
Raptiles

Grafika Pod Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Przesiadka z 7600GS Sonic na X1950Pro nie ma sensu - sam to przerabiałem rok temu, i oprócz odchudzenia portfela o 140zł niewiele się zmieniło. I w moim przypadku proc nie mógł ograniczać karty - najpierw był X2 4200, później E8200 z podpisu.

Chyba że robisz taką zamianę tylko dla sportu, to proszę bardzo ;)

Dopiero przesiadka na 8800GT dodała sporego kopa, ale tego o ile wiem to nie ma pod AGP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przesiadka z 7600GS Sonic na X1950Pro nie ma sensu - sam to przerabiałem rok temu, i oprócz odchudzenia portfela o 140zł niewiele się zmieniło. I w moim przypadku proc nie mógł ograniczać karty - najpierw był X2 4200, później E8200 z podpisu.

Chyba że robisz taką zamianę tylko dla sportu, to proszę bardzo ;)

Dopiero przesiadka na 8800GT dodała sporego kopa, ale tego o ile wiem to nie ma pod AGP.

heh nie troche mnie zaskoczyles bo przecierz na starcie 1950pro ma ponad 2x wieksza przepustowosc pamieci, 30% lepsze wypelnianie pixeli i 25% wiecej wydajnosci geometrycznej (dane z gph)

nie chcialbym niepotrzebnie wydawac pieniedzy jesli nie ma roznicy w wydajnosci, ale jakos nie chce mnie sie wiezyc ze jest to przesiadka bez sensu :/

http://allegro.pl/item466335701_asus_hd365...pci_e_3650.html

O proszę ! Na alledrogo jest wszystko :P Nawet hd3650 an DDR3. Ja bym właśnie go wziął.

niestety ale z tego co widze nie ma 3650 na agp z ddr3

wiec zostaje to co mowie:

3650 ddr2

1950pro

2600xt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi