Zulik Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Witajcie ! mam 1700+@2400+ dysk jest 4500obrotow 2GB i teraz mam taki problem ze w KDE strasznie mi sie np. Konquaror (ta przegladarka www:) nie pamietam nazwy tera) wolno uruchamia czy moglibyscie podac jakies linki jak sobie skonfigurowac/zoptymalizoaac KDE (przydzial pamieci i takie tam ! zeby mi sie przegladarka zamiast 10 sekund uruchamiala 1 sekunde :) a moze jest to wina dysku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 1. man hdparm 2. Podobno KDE po rekompilacji dziala szybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 poczytaj tez sobie artykuły na www.kde.pl < całkiem miła stronka! i po polsku! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...