Kaczor_MK Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Witam. Mam taki problem, że posypał mi się trochę windows. Problem tkwi w tym, że jest uszkodzony napęd cd, nie posiadam floopa i nie mam możliwości bootowania z usb. Muszę wgrać windowsa na nowo. Czy ktoś może mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Było wałkowane. Poszukaj o instalce z HD, albo np. setup przez sieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor_MK Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Było wałkowane. Poszukaj o instalce z HD, albo np. setup przez siećTa medota jest dobra ale niestety trzeba do niej użyć również floopa a ja go niestety nie posiadam więc jesteśmy w punkcie wyjścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) To pożycz flopa zwykłego albo na USB :P W skrócie: kopiujemy cały katalog i386 z płytki na dysk z partycją fat32. uruchamiamy komputer z dyskietki startowej np win 98. wchodzimy do katalogu i386 i uruchamiamy winnt.exe A jak już koniecznie chcesz bez flopa to przygotuj sobie na tym dysku partycje bootowalną z dosem - bo i tak musisz na facie mieć pliki z setupa. Tak czy siak musisz przecież wyjąć dysk żeby zgrać na niego pliki instalacyjne... Edytowane 19 Października 2008 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...