wistler Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Mowa o empetrójkowych pchełkach etc. Pytanie me dotyczy obcowania z słuchawkami, aby maksymalnie wydłużyć ich żywotność. Tzn - czy można uniknąć efektu "grania jednej słuchawki" po jakimś czasie użytkowania, ochronić przewody przy jacku przed przerwaniem np. przez owinięcie taśmą izolacyjną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Być ostrożnym to chyba najlepszy sposób. W przypadku intensywnego użytkowania szarpnięcia naciągnięcia itd są chyba nieuniknione. Moim słuchawkom z podpisu, które mam 1.5 roku, zdarzało się to tyle razy że dziwie się że jeszcze nic im nie jest a używam ich intensywnie do wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Być ostrożnym to chyba najlepszy sposób. W przypadku intensywnego użytkowania szarpnięcia naciągnięcia itd są chyba nieuniknione. Moim słuchawkom z podpisu, które mam 1.5 roku, zdarzało się to tyle razy że dziwie się że jeszcze nic im nie jest a używam ich intensywnie do wszystkiego.Sprawiłem sobie epki 630 i po prostu nie chciałbym za 2-3 miesiące kupować następnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Nie panikuj, moje epki mam ~2 lata i trochę już przeżyły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...