Johny_85 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Witam. Laptop kupiłem jakieś niecałe dwa tygodnie temu. Dziś włączam stronę i chce wstukać z klawiatury adres www i zamiast literek: a mam `a s wchodzi strona pomocy f mam 5f 6j mam 6j k mam =k język jest Polski programisty. Wiecie co to za cholerstwo się stało ? A jak podłączę klawiature przez USB to ta dobrze działa - z niej pisze własnie Pomocy. Edytowane 19 Października 2008 przez Johny_85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Witam. Dziś włączam stronę i chce wstukać z klawiatury adres www w kazdej przeglądarce internetowej ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Ale to nie tyczy sie tylko przegladarki. gg, worda itp również Edytowane 19 Października 2008 przez Johny_85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...