GABIREL Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Otóż postanowiłem zmienić mego starego złoma na coś świeższego. Procesor musi byc e8400 i teraz tak - chciałem go wpiąc na p5q od asusa ale raczej sie przestawie na p5ql-e, z racji tego że tez 16gb pamięci zmieści wiele się nie różni a tańsza nieco jest.podpowiedzcie mi czym sie roznia itd.dalej 4gb ramu ktoa firme polecacie mushkiny corsarze? i czy duza jest roznica miedzy timingami 4.4.4-12 a 4.4.4-15.grafika nie jest tak istotna tu sobie poradze ale co z zasilaczem tez dajcie mi firme i jaki by mi to uciagnal.tylko wiadomo nie na styk. dzikeuje jesli komus sie zachce odpowiedziec i pozdrawiam. aaaaaaaha jeszcze jedno na allegro widzialem e8400 z mnoznikiem 8x i 9x blad czy fakt? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) blad... zreszta to chyba raczej kwalikfikuje sie do innego dzialu n tym forum... Edytowane 19 Października 2008 przez Vdrop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...