penguin Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Mam WinXP. Chciałbym zainstalować mandrake`a na drugiej partycji. Czy możliwa jest instalacja z dysku twardego?. Nie chcę już wypalać kolejnych płytek. A jeśli jest to czy wystartuje z plików *.iso, czy muszę ściągnąć jakieś inne obrazy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 oczywiscie ze jest taka mozliwosc linuxa mozesz zainstalowac na 500 sposobo :) no moze nie 500 ale z 3 co najmniej :D www.linux.pl tam jest artykul o instalacji linuxa moze tam cos znajdziesz p.s. moj slackwere w czasie instalacji zapytal mi sie z jakiego zrodla chce go zainstalowac mysle ze ty potrzebowal bys dyskietki startowej zeby dojsc do momentu pytania sie o to "skad" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Najszybciej bedzie, jak poswiecisz troszke grosza i wypalisz to na plytki. Nie bedzie Ci miejsca zajmowac na dysku i bedzie pod reka w razie czego. Do instalacji z dysku potrzebny jest obraz dyskietki (w Mandrake bodajze hd.img) i partycja z plikami zawierajacymi dystrybucje. O reszcie musisz poczytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...