xadax Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Witam! Niedługo kończy Mi się umowa z Neostradą TP. I chcę zwiększyć łącze do 2 Mb/s (mam 1). Dodatkowo dostanę jeszcze wielofunkcyjną drukarkę oraz pakiet bezpieczeństwa (umowa na 2 lata). I mam takie pytanie. Czy się opłaca? Czy są jakieś lepsze oferty, lepsze łącza 2 Mb/s u konkurencji ^_^. Obecnie na 1 Mb/s mam taką szybkość: Edytowane 19 Października 2008 przez xadax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Jeśli masz możliwość, daruj sobie Neodziadę :lol: Neostrada 2mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajha Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) polecam multimo. Ja mam 1mb ale nie narzekam Edytowane 21 Października 2008 przez wajha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 tak przy okazji zapytam, bo jestem skazany za NEO ... ;/ Neo daje zmienny publiczny adres IP ? ps -- yeah prawie jak mój GSM :D EDGE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 W mojej okolicy jest firma Elgrom: Dacie wiarę, że w umowie mam 1 Mbit symetrycznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prestig Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 moje 2mb w tp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 to i ja się dokleję neo 4 life :lol2: moje 6mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 widze ze ze zrozumieniem przeczytaliscie pierwszy post, gratki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...