Cytryna Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Witajcie. Nosze sie z zamiarem zakupu subwoofera w celu wzmocnienia tonów niskich ... Niestety moje fundusze są bardzo ograniczone, moge na zakup wydać max 250 ziko plus ewentualna przesyłka. Na alledrogo znalazełem oferte subwoofera marki Voice Kraft -->> przykłądowy link do aukcji Chciałbym poznać opinie o tym modelu. Prosiłbym nie pisać postów typu "nie bierz tego bo to ciach!o" albo kup sobie sprzęt za 1000zł. Osobiscie używam wieży Aiva NSX-320 wraz z oryginalnymi kolumienkami w których wymieniłem standardowe głośniki 12cm na Alphardy 16,5 cm i jestem w pełni zadowolony, dźwięk jest pełny, nie brakuje syków, środka ani basiku. Aczkolwiek chciałbym wzmocnić zestaw o suba bo ostatnio oglądam duzo filmów akcji gdzie przydało by sie mocniejsze i głębsze uderzenie basu. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Mało Ci jeden post w przyklejonym temacie o audio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...