Skocz do zawartości
sasza26

Laptop Do 4000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chcialbym zakupic laptopa od 3000 do 4000zl.

Laptop bedzie mi sluzyl do wszystkiego a mianowicie:

- internet

- filmy

- gry

- praca

- czasem może i jakaś obróbka graficzna

- i cos o czym zapomnialem :)

W grę wchodzi firma HP

Sprzęt:

- 3-4GB pamieci (co prawda Vista obsluguje tylko 3, ale moze przyda się na zaś :) )

- dobrze aby byl fingerprint (jesli nie ma i parametry beda ok to rowniez proponujcie)

- matryca tylko i wyłącznie 15,4 (co prawda 20 calowe sa ladne, ale waza dwa razy wiecej niestety)

- touchpad najlepiej żeby był umiejscowiony centralnie

Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedź

sasza26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję oo cos takiego 3125083[/snapback]

MSI gx620, albo Samsung R560 -mają dobre grafy. A co do Visty - 64-bitowa obsługuje 4GB i więcej.

w gre wchodza tylko i wylacznie lapki HP, a odnosnie Visty to mialem na mysli 32 bitowa, ale czy do lapkow dodaja juz taka Viste - 64bity, oto jest pytanie

na innym forum zaproponowano mi ponizsza pozycje:

http://www.electromarket.pl/produkt_hp_pav...60ew/index.html

wydaje mi sie ze powinien byc ok, co sadzicie?

Edytowane przez sasza26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłby ok, tylko nie wiem, czemu może być tylko HP - ludzie, czemu nie piszecie przyczyn? Potem okazuje się, że ktoś się od kogoś dowiedział, że to i to jest dobre i potem pisze, że może być tylko jedna firma. Albo ktoś myśli, że każdy GF9 jest lepszy od każdego modelu z serii 8 i pisze "ma być GF9".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłby ok, tylko nie wiem, czemu może być tylko HP - ludzie, czemu nie piszecie przyczyn? Potem okazuje się, że ktoś się od kogoś dowiedział, że to i to jest dobre i potem pisze, że może być tylko jedna firma. Albo ktoś myśli, że każdy GF9 jest lepszy od każdego modelu z serii 8 i pisze "ma być GF9".

dlaczego HP?? bo mi się akurat one podobają, sprawdzona firma, akurat tak się składa, że wielu znajomych ma właśnie HPeka i jest ok, a z pozostałymi niestety nie miałem do czynienia, dlatego wole zainwestować w coś sprawdzonego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też słyszałem dobre opinie o HP. Ten dv5 niestety lubi się grzać i ma mniej wydajną grafę od propozycji, które podałem. No, ale skoro Tobie to nie przeszkadza - bierz HP dv5 - jakby nie miał tamtych konkurentów, to też bym go kupił.

Edytowane przez _OskaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi