wąhol Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) jak zaraz zobaczycie na zdjęciach mam uszkodzony jeden pręcik co łączy procesor...idzie to jakoś naprawić lub ktoś chce i umie się to zrobić??sprzedam lub zapłacę za naprawę.. [url=http://g.imageshack.us/img53 Edytowane 20 Października 2008 przez wąhol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) Po piersze na tych zdjęciach nic nie widać. Zrób ostre i najlepiej pod większym kątem (użyj funkcji macro)! Po drugie jeśli pin jest w całości to możesz go odgiąć, tylko ostrożnie. Edytowane 20 Października 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Hej wahol a skąd jesteś? Mógłbym ci pomóc to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z0ltar Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 jeśli płyta jest na gwarancji to oddaj bo nic z tym nie zrobisz chyba że "pręcik" jest tylko wygięty to spróbuj ostrożnie go ustawić tak jak być powinno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 jeśli płyta jest na gwarancji to oddaj bo nic z tym nie zrobisz chyba że "pręcik" jest tylko wygięty to spróbuj ostrożnie go ustawić tak jak być powinno na gwarancji jest... i właśnie wróciła i powiedzieli ze z winy użytkownika...i nie zrobili na dodatek jeszcze mnie zrobili bo nie dostałem całego kompletu jak wysłałem tylko samą płytę...teraz się z nimi kłócę... jedno gówienko jest urwane sam ten pręcik...jak bym miał sprzęt to bym próbował jakoś zlutować... a jestem z okolicy poznania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...