wicuś Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Panowie zakupiłem na allegro rejestrator dzwięku Boss Micro BR i mam mały problem nie mam do niego instrukcji w języku polskim,a szukając na necie znalazłem po angielsku,francuski i hiszpańsku.Jeżeli ktoś z Was ma taką instrukcję w języku polski w pliku PDF lub innym formacie to bardzo o nią proszą.Może wiecie z kąt ją ściągnąć.Dzwoniłem do dystrybutora na PL,ale powiedzieli że nie kupione u nich to mają to w d.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Popytaj o pomoc u tych ludzi -> KLIK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 No właśnie u mk1404 zakupiłem ten rejestrator.Ale paczka przyszła z USA.Napisałem meila do nich,ale na razie cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...