ZiomekZielarz Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 GIGABYTE GA-EP45-DS3L Seagate ST3500320AS 500GB sATA II 32MB INTEL CORE 2 QUAD Q6600 4x2.4Ghz 8MB OEM Geil 4GB DDR2 1066 5-5-5-15 Ultra Dual Chanel Gigabyte GTX260 896MB 448Bit PCI-E ????? zasilacz??? nie wiem jaki zasilacz do tego kupić i zastanawiam sie nad karta wsumie to juz ja zamówiłem ale zawsze moge oddać^^. Ogólnie co myślicie o tym zestawie czy to był dobry wybór?? z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Hmm pomyśl o hd4870, A-Datach i jeżeli Quad to może coś z serii Q9XXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 -Jak już to weź EP45 DS3 a nie DS3L bo DS3 ma lepszą sekcje zasilania, do Quada się to przyda. -Q6600 nie jest zły, zależy ile będziesz kręcił, teoretycznie Q9300 by lepiej poleciał bo do OC Q6600 trzeba mieć lepsze chłodzenie. -Pamięci weź Exelramy 2x2Gb ze sklepu ddr2.pl lub A-daty EE -Zasilacz to...z tańszych Pentagram PSF 460W a z lepszych to BeQuiet SP 450W lub Corsair VX 450W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Q9300 ma przecież nisko FSB walla... Nie wydaje mi się, żeby kolega skorzystał z możliwości czterordzeniowca - ze swojej strony polecę dobre E8400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Wszystko zależy od tego czy autor jest świadom swoich potrzeb jeśli nie..i cztero rdzeniowiec tylko ,,na pokaz,, to faktycznie lepiej wziąć E8400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomekZielarz Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 napewno nie "na pokaz" osobiscie to zabardzo sie na tym nie znam... tylko chce kupic komputer który posłuży mi na jaknajdłużej bez konieczności wymieniania cześci. więc jeżeli np. za jakieś pół roku bardziej przyda mi sie czterordzeniowy procek to wolałbym go kupić teraz. Ramy geil te co wybrałem nie mogą być? albo inaczej dlaczego proponujesz inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Tańsze, lepsze w OC:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomekZielarz Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 a co to jest dokładnie to OC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Podkręcanie mówi Ci to cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomekZielarz Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 cos mi mowi;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Doucz się zatem, a poradników jest mnóstwo. Obecnie zalet posiadania czterech rdzeni się raczej nie odczuwa (chyba że renderujesz), zatem są zupełnie niepotrzebne normalnemu uzytkownikowi. Producenci muszą najpierw nauczyć się korzystać z potencjału dwóch rdzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...