Dandek Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Witam ! szukam kompletu wypoczynkowego w stylu retro coś takiego jak ma jędrula z rodziny zastępczej 8O 2 fotole i kanapa 3 osobowa najlepiej Jezeli nie to jakies ladny kompl. wyp. skórzany najlepiej bordowy ! z gory dzieki za wszelkie info 8O pozdrwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Na forum takich rzeczy szukasz ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Na forum takich rzeczy szukasz ? 8O Jak mozna pytac o potrfel i o golarke do twarzy to dlaczego nie o meble ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 To forum zaczyna mnie przerażać.... weź katalog IKEI, B&W itd i przejzyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Nawet jak weźmie katalog to żadnego poglądu mieć nie będzie. Jestem właśnie na etapie wybierania mebli do salonu (narożnik, meble i inne pier.doły). W życiu nie przyszło mi do głowy aby tutaj zadawać pytania czy szukać pomocy wirtualnej. Przejrzałem sporo katalogów i w żadnym nic nie mogłem wybrać. Dopiero jak zacząłem jeździć po sklepach, salonach, IKEA`ch, PIK`ach i Black Red White`ach przekonałem się jak bardzo potrafią się różnić wyobrażenia o produkcie zawartym w katalogu od rzeczywistości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Zgadza sie, ale lepiej upatrzec cos w katalogu i dopiero potem pojechac, niz jechac i w ciemno lazic, bo tak to mozna dostac oczopląsów (od iloscI:D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Jestem załamany. Meble stylowe i katalog IKEA ... Sam jestem na etapie remontu domu i do salonu mebli szukaliśmy w komisach, lombardach i galeriach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) No wlasnie katalog IKEA 8O tam to moge szukac do nowoczesnej kuchni itd. a nie stylowe meble czlowieku ! Ja szukam takich mebli juz ponad 2 tygodnie i nie moge nigdzie nawet zdjec pogladowych znalezc... wiec zwrocilem sie z tym problemem na forum 8O moze jednak ktos pomoze :) Edytowane 21 Października 2008 przez Dandek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) No mowie, pochodź po komisach i galeriach antyków. Ludzie sprzedają tam swoje rzeczy z różnych powodów (najczęściej bogata rodzina i jedna czarna owca która lubi pograć w pokera i mamy gotowe nieszczęście...), a trafiają się czasami bardzo ciekawe okazy jak np. zegary Bulle. Ostatnio wpadło mi w ręce takie coś. Oczywiście było w gorszym stanie, to już jest zdjęcie po renowacji. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c88bc4652ff4f88.html ---------- albo z braku laku: http://www.allegro.pl/26249_meble_komplety_mebli.html Edytowane 22 Października 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Witam ! szukam kompletu wypoczynkowego w stylu retro coś takiego jak ma jędrula z rodziny zastępczej :) 2 fotole i kanapa 3 osobowa najlepiej Jezeli nie to jakies ladny kompl. wyp. skórzany najlepiej bordowy ! z gory dzieki za wszelkie info ;) pozdrwiam No wlasnie katalog IKEA 8O tam to moge szukac do nowoczesnej kuchni itd. a nie stylowe meble czlowieku !ładne skórzane komplety wypoczynkowe w ikei uraczysz człowieku!8O Ale teraz poca rozjasnil bardziej temat, wiec szukaj na allegro http://www.allegro.pl/item455489654_eksklu...rum_wnetrz.html (ps nie podales ceny wiec nie krzycz!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Rzuciłem hasełko jedynie. Weź se pojedź choćby do Agaty i tam pooglądaj sprzęty ze skóry - oko bieleje a portfel znika w kieszeni ze strachu. Widziałem włoską kanapę, łóżko, ciężko określić bo było to ogromne okrągłe łoże za 50 tyś zł. A skóra chyba z napletka tylko nie wiem jakiego zwierzęcia bo mięciutka i delikatna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Piękna włoska skóra. Do tego pakiet "komfort" i nie chce się schodzić na podłogę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...