doss Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 w portalu www.in4.pl w dziale download mozna przeczytac, ze sterowniki catalyst 3.2 wymagaja DirectX w wersji 9.0 - TO CHYBA JAKAS POTWORNA BZDURA!!! doss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 No jasne 8) one nie wymagają DX 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 w portalu www.in4.pl w dziale download mozna przeczytac, ze sterowniki catalyst 3.2 wymagaja DirectX w wersji 9.0 - TO CHYBA JAKAS POTWORNA BZDURA!!! doss Bzdura... Sprawdzone doswiadczalnie na wlasnej karcie i Win98se. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A u mnie pod Xp stery przy instalacji poinformowaly iz DX9 jest potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 a ja mam win 2kilo i nie potrzebowalem dx'a 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...