Skocz do zawartości
Absence2K

Allekomp Ii Edycja - Sonda

Rekomendowane odpowiedzi

Absence z calym szacunkiem, ale jesli projektowal to profesjonalny dzial graficzny to szczerze im wspolczuje :) Chyba ze nikt nie mial pojecia po co ma byc ta strona i co na niej bedzie. Mamy tu przerost formy nad trescia. Znacznie lepsza byla by forma prostej listy jak w Aukcjach bez zadnych udziwnien i niepotrzebnych wodotryskow.

Idac Twoim tokiem myslenia, to do idealu dojdziemy w X edycji konkursu. No nic, ja tam bede ocenianym a nie oceniajacym wiec mi to rybka, tylko ze z mojego punktu widzenia to ocenianie bedzie bardzo ciezkie (zapoznanie sie i dobre ocenienie wszystkich modow).

No i w sumie nie wiem po co az 2 miesiace na zglaszanie modyfikacji skoro glosowac mozna tylko 4 dni ? Skoro konkurs ruszyl, to zbieraj zdjecia modow od ludzi powiedzmy do 30.12, po czym wgraj je na strone konkursu hurtem i bedzie mozna je ogladac od 01.01.09 do 31.01.09. Po czym glosujemy na najlepszy mod od 1.02.09 do 05.02.09. Tak bylo by uczciwie i rowno dla wszystkich.

A tak, bedziesz je dodawal w/g klucza kto pierwszy ten na poczatku listy. To jesli ja wysle Ci foty mojej budy pod koniec stycznia to bede na 49 miejscu i do mojej budy wogole nikt nie bedzie mial sily sie doklikac bo juz po 30tej bedzie mial dosc. Miejsce na liscie powinno byc losowe, lub tez generowane losowo za kazdym przeladowaniem aby nikt nie byl stratny odlegla pozycja. To moje doswiadczenia z edycji 1, tyle ze tam nawigacja byla lepsza i szybsza niz tu jest.

Edytowane przez PolandMET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miejsce na liscie powinno byc losowe, lub tez generowane losowo za kazdym przeladowaniem aby nikt nie byl stratny odlegla pozycja. To moje doswiadczenia z edycji 1, tyle ze tam nawigacja byla lepsza i szybsza niz tu jest.

Potem byś nie odnalazł modów, które wcześniej sobie upatrzyłeś. Szanse ma każdy równe, przecież wszyscy mogą nadsyłać zdjęcia.. Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi... Wiadomo, że nie wszystko jest idealne i zamiast psioczyć bierzcie udział albo... nie bierzcie... ;)

czy jury bedzie oceniac tylko efekt koncowy czy takze wlozona prace?

Ja myślę, że to zależy od konkretnego jurora... Lepiej, żeby każdy oceniał na swój sposób, to wyklaruje się czołówka najlepsza pod różnymi kątami :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kliknijcie w zasady i CZYTAJCIE!!!

Konkurs trwa

od 01.12.2008 do 31.01.2009.

Głosowanie potrwa

od 02.02.2009 do 06.02.2009.

Ogłoszenie wyników

oraz zakończenie konkursu nastąpi w Piątek 06.02.2009.

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi